Projekt v rámci OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost -1.5 EU peníze středním školám
Registrační číslo projektu : CZ1.07/1.5.00/34.0757
Název projektu: „Naše cesta ke kvalitě výuky 2“
Realizační období: 14.05.2012 – 13.05. 2014
Přehled šablon III/2: VS TRMICE - přehled zpracovaných digitálních učebních materiálů:
Šablona |
Předmět |
Téma |
III/2 1. |
Anglický jazyk |
Gramatika – neslovesné jevy |
Odborná slovní zásoba |
||
Americká a britská literatura, britská historie |
||
III/2 2. |
Německý jazyk |
Reálie německy mluvících zemí |
Gramatika I. |
||
Gramatika II. |
||
III/2 3.
|
Zeměpis |
Regionální geografie Evropy - Evropská unie |
Planetární geografie, fyzická geografie, socioekonomická a politická geografie |
||
Biologie |
Anatomie hospodářských zvířat |
|
III/2 4. |
Peněžní provoz |
Bankovní úvěry a pojišťovnictví |
Příprava k MZ z Peněžního provozu |
||
Ekonomika |
Finanční gramotnost pro maturanty |
|
III/2 5. |
Občanská výchova |
Ideologie |
Právo |
Ústavní právo |
|
Pracovní právo |
||
III/2 6. |
Technologie |
Porážky hospodářských zvířat |
Bourání masa |
||
Výroba masných výrobků |
||
III/2 7. |
Prodavačské práce – odborné předměty |
Zbožíznalství |
Vedení prodejny |
||
Obchodní provoz |
||
III/2 8. |
Pečovatelské služby – odborné předměty |
Základy první pomoci |
Pečovatelství |
||
Základy anatomie a fyziologie člověka |
||
III/2 9.
|
Český jazyk |
Gramatika |
Stylistika |
||
Literární výchova |
Vývoj světové a české literatury |
|
III/2 10. |
Stravovací a ubytovací služby – odborné předměty |
Technologie přípravy pokrmů |
Výživa |
||
Stolničení |
Přehled šablon I/2 a IV/2: VS TRMICE – přehled zpracovaných učebních materiálů:
Šablona |
Předmět |
Téma |
I/2 |
Český jazyk a literární výchova |
Proměny literatury |
Interpretace neliterárního textu |
||
IV/2 |
Matematika |
Matematické funkce |
Příprava z MAT k maturitní zkoušce |
Na vyžádání poskytneme.
22.01.2014
Copyright © 2013 - 2024 | Střední škola obchodu, řemesel, služeb a Základní škola &   Vitalex Computers s.r.o. - Tvroba školních webů | Prohlášení o přísupnosti | Cookies