Kotva

Řeznická soutěž

Naši řezničtí borci, jako jediní zástupci z Ústeckého kraje ukořistili ve Valašském Meziříčí cenné kovy! ...
Více informací

Jak na přihlášku

...
Více informací

Nabídka oborů pro školní rok 2024/2025

...
Více informací

Jsme na youtube

Více informací v sekci O škole - Propagace školy...
Více informací
Zřizovatel

Aktuality
Odborné soutěže
23.4.2024

V sekci Akce školy - Soutěže koukněte na úspěchy našich žáků.

ZŘ Erban

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bakaláři

Facebook

 

 

Instagram

Mapa webu

Nejzajímavější postřehy z činnosti fiktivní firmy Martin Krupička, Cukrárna Famfrpál za poslední měsíc

Vloženo: 22.5.2015 | Autor: Neznámý | Zobrazeno: 1772x | Zatím neupraveno
Dne 20. 4. 2015 se všichni zúčastnění studenti podíleli na práci zhotovení virálního videa a fotografií.

 

Na tuto akci byl zakoupen maxi dort, který měl věrnou podobu firemního loga a který věnoval fiktivní firmě pan Martin Krupička, otec pana ředitele fiktivní firmy. V závěru akce byl dort společně studenty sněden – všichni si velmi pochutnali.

 

Dne 13. 5. 2015 studenti fiktivní firmy měli možnost navštívit firmy Z.E.R.O STAV A DORANT v Ústí nad Labem, kde zhlédli práci ve dvou různě zaměřených středně velkých firmách. Jak majitel stavební firmy Z.E.R.O STAV pan Martin Krupička, tak i majitel druhé firmy DORANT pan Jan Dorant, která se zabývá výrobou a prodejem studené i teplé kuchyně, se studentům maximálně věnovali a předali jim svoje zkušenosti s podnikáním, pohovořili i o způsobu, jak začali podnikat až po současnost. Poté žáci kladli různé otázky, na které oba podnikatelé mile odpovídali. Studenti zhlédli i provoz výrobny studené a teplé kuchyně firmy DORANT ve Všebořicích.

 

Poté majitel firmy Z.E.R.O STAV pan Martin Krupička připravil pro studenty překvapení v podobě občerstvení, kde měli možnost po celé exkurzi rozvinout další debatu. Tento velkorysý přístup studenti fiktivní firmy i paní metodička velmi ocenili, byla to pro ně dobrá motivace pro další akce fiktivní firmy.

 

V Ústí nad Labem dne 20.05.2015

 

Ing. Miroslava Herynková, metodik minipodniku Martin Krupička, Cukrárna Famfrpál

 

 

Tato webová stránka používá cookies
Tato webová stránka používá nezbytné technické cookies pro zajištění správné funkcionality webu.

Dále může web používat cookies pro analýzu pohybu uživatelů na webu a pro reklamní účely.

Pokud tomu tak je, naleznete v nastavení níže.
Nastavení cookies
Tyto webové stránky využívají cookies pro zajištění správné funkcionality webu, pro analýzu pohybu uživatelů na webu a pro reklamní účely. Zde můžete přijmout či odmítnout některé druhy cookies, které nejsou nezbytné pro základní funkcionalitu webu. Svůj souhlas můžete kdykoliv v budoucnu odebrat či znovu udělit.
Základní technické cookies
Tyto cookies jsou nutné pro základní funkcionalitu webu. Patří sem například přihlašování uživatelů, nebo uložení informací o souhlasu s ostatními cookies.
Analytické cookies
Analytické cookies ANONYMNĚ ukládají data o pohybu na stránkách, stráveném času u jednotlivých stránek apod.