Kotva

Den s odpady - den pro životní prostředí

...
Více informací

Uklidíme svět 2021

Přírodu je třeba chránit a starat se o ni...
Více informací

PRAKTICKÁ PŘÍPRAVA ŽÁKŮ

Odborný výcvik oborů Řezník-uzenář, Cukrář a Operátor skladování...
Více informací

PRAKTICKÁ PŘÍPRAVA ŽÁKŮ

Obory Pečovatelské služby, Prodavačské práce, Stravovací a ubytovací služby (ŠVP: Kuchařské práce)...
Více informací

VÝUKA PRAKTICKÉ ŠKOLY

Výuka praktické školy...
Více informací

Nabídka oborů

...
Více informací

Zahraniční stáž žáků - Polsko 2019

12. 2. 2020 proběhla u nás na škole prezentace zahraniční stáže žáků v Polsku....
Více informací
Zřizovatel

Aktuality
ŘEDITELSKÉ VOLNO
15.9.2021

V pondělí 27. 9. 2021 bude ředitelské volno. 28. 9. 2021 je státní svátek (Den české státnosti).

 

Mgr. Pavel Caitaml - ředitel školy

HYGIENICKÁ A PROTIEPIDEMICKÁ PRAVIDLA ŠKOLY
26.8.2021

HYGIENICKÁ A PROTIEPIDEMICKÁ PRAVIDLA ŠKOLY OD 1. 9. 2021

 

  • Vstup do školy je umožněn pouze se zakrytím dýchacích cest respirátorem třídy FFP 2 nebo KN95.
  • Po vstupu do budovy každý provede dezinfekci rukou prostředkem umístěným v přízemí hlavní budovy.
  • Ve společných prostorách budovy školy je povinnost mít zakryté dýchací cesty příslušným respirátorem. V učebně respirátor není nutný.
  • Osoby s příznaky infekčního onemocnění nemohou do školy vstoupit. Onemocnění žáků se hlásí třídnímu učiteli.

 

Mgr. Pavel Caitaml – ředitel školy

Opravné závěrečné zkoušky a závěrečné zkoušky v náhradním termínu - září 2021
28.6.2021

Praktické závěrečné zkoušky: 9. 9. - 10. 9. 2021.

Operátor skladování   9. 9. 2021 v 7:00 (Lovecká)

Cukrář  9. - 10. 9. 2021  v 7:00 (Cukrářské studio)

Praktická škola dvouletá 9. 9. 2021 v 8:00 (Kuchyňka ZŠ)


Ústní závěrečné zkoušky: 17. 9. 2021 od 8:00 hod.

01.09. 2021 Mgr. Pavel Caitaml, ředitel školy

Bakaláři

Facebook
Mapa webu

PRAKTICKÁ PŘÍPRAVA ŽÁKŮ

Odborný výcvik oborů Řezník-uzenář, Cukrář a Operátor skladování

Ani v době distanční výuky nezahálíme a připravujeme naše žáky na praktické zkoušky.

 

OBOR ŘEZNÍK UZENÁŘ

K dispozici máme velmi kvalitně vybavenou odbornou učebnu v budově školy. Zde se žáci učí maso vykosťovat a připravit jej k dalšímu zpracování. Součástí učebny je menší udírna. Žáci pod vedením učitele zkušeného učitele vytvářejí různé masné a uzenářské výrobky jako například sádlo, klobásy, uzenou krkovici, paštiku a spoustu dalších.

OBOR CUKRÁŘ

I pro naše cukráře a cukrářky máme kvalitně vybavené cukrářské studio, ve kterém žáci pečou a zdobí nejen dorty, ale také velmi chutné zákusky.

OBOR OPERÁTOR SKLADOVÁNÍ

Praktická výuka oboru operátor skladování probíhá v prvním ročníku v počítačové učebně, kde se žáci seznamují s odbornými PC programy a ekonomickými formuláři. Ve druhém a třetím ročníků pak odborný výcvik probíhá buď ve velkoobchodě MAKRO nebo v Hypermarketu GLOBUS, kde žáci poznávají prostředí obchodu a funkce skladu.