Kotva

ZAHÁJENÍ ŠKOLNÍHO ROKU 2020/2021

O zahájení školního roku 2020/2021 budeme informovat v průběhu měsíce srpna....
Více informací

OPRAVNÉ ZZ A ZZ V NÁHRADNÍM TERMÍNU

...
Více informací

Naše škola přijme UČITELE TĚLESNÉ VÝCHOVY

...
Více informací

Raut v muzeu

27. 2. 2020 se konala v ústeckém muzeu umělecká vernisáž. Naše škola byla přítomna a úspěšně zajistila cateringové služb...
Více informací

Talent měsíce

Dva žáci z oboru operátor skladování 2. ročník byli vyhlášení talenty měsíce ledna...
Více informací

Zahraniční stáž žáků - Polsko 2019

12. 2. 2020 proběhla u nás na škole prezentace zahraniční stáže žáků v Polsku....
Více informací

Florbal dívky 2020

20. 1. v brzkých ranních hodinách pořádala naše škola finálové kolo středních škol ve florbalu. ...
Více informací

Florbal chlapci 2020

Ve středu 15. ledna ve sportovní hale Sluneta centrum se konalo finále florbalového turnaje středních škol kategorie chl...
Více informací

Badminton 2020

Turnaj v badmintonu 2020 První turnaj v roce 2020 byl naplánován na 23. 1. a šlo konkrétně o turnaj v badmintonu....
Více informací

Jak žáci připravili pizzu

30. 1. 2020 se konal ve vzdělávacím středisku Trmice kurz přípravy pizzy....
Více informací

Potravinová sbírka 2019

Žáci oboru Operátor skladování znovu pomáhali v sobotu 23. 11. 2019 při organizování Národní potravinové sbírky na prode...
Více informací

Stolní tenis

Turnaje ve stolním tenisu 22.11.2019 se zúčastnilo bezmála 50 žáků....
Více informací

Muzeum čokolády

Pro zpestření teoretické výuky a hlavně rozšíření si obzorů vyrazili v pátek 25. 10. 2019 žáci 2. ročníku oboru Cukrář d...
Více informací
Zřizovatel

Aktuality
ZAHÁJENÍ ŠKOLNÍHO ROKU 2020/2021
2.7.2020

O zahájení školního roku 2020/2021 budeme informovat v průběhu měsíce srpna.

OPRAVNÉ ZZ A ZZ V NÁHRADNÍM TERMÍNU
2.7.2020

Harmonogram závěrečných zkoušek - ZÁŘÍ 2020

OBOR

PÍSEMNÁ

PRAKTICKÁ

ÚSTNÍ

Cukrář

9. 9. 2020 v 8:00 v budově školy

10. – 11. 9. 2020 v 7:00 v budově OVY U Školy 1

22. 9. 2020 v 8:00 v budově školy

Operátor skladování

9. 9. 2020 v 8:00 v budově školy

10. – 11. 9. 2020 v 7:00 v budově OVY Lovecká

22. 9. 2020 v 8:00 v budově školy

Bakaláři

Mapa webu

Vzdělávání dospělých

Vloženo: 17.11.2014 | Autor: Erban | Zobrazeno: 3631x | Zatím neupraveno

Naše škola nabízí pestrou škálu zajímavých kurzů.

Podívejte, určitě si vyberete: Kurzy pro veřejnost (Velikost: 421.88 kB)

 

 

Chcete zlepšit své pracovní postavení?

Máte odborné znalosti a dovednosti? Umíte vařit, obsluhovat, péct, šít…? Nemáte doklad o vzdělání? Pak přijďte k nám vykonat zkoušku z profesní kvalifikace.

Získejte osvědčení o tom, co opravdu umíte, prostřednictvím národní soustavy kvalifikací. Nemusíte chodit do školy, abyste toho dosáhli. Informujte se, jaké znalosti / dovednosti musíte pro danou kvalifikaci prokázat.

 

Kontaktní osoba pro další informace: RNDr. Mgr. Dušan Erban,

                                                         zástupce ředitele erban@obchodniskola.cz

 

V souladu se Zákonem č. 179/2006 Sb., o ověřování a uznávání výsledků dalšího vzdělávání a o změně některých zákonů (zákon o uznávání výsledků dalšího vzdělávání), v platném znění, je škola autorizovanou osobou pro následující profesní kvalifikace:

 

Profesní kvalifikace pro obor kuchař – VS Keplerova

 

Kód

Název profesní kvalifikace

Hodnotící standard

65-001-H

Příprava teplých pokrmů*

ZDE (Velikost: 115.84 kB)

65-002-H

Příprava pokrmů studené kuchyně*

ZDE (Velikost: 112.64 kB)

65-004-H

Příprava minutek*

ZDE (Velikost: 112.39 kB)

* Při složení všech tří profesních kvalifikací lze skládat závěrečnou zkoušku v oboru Kuchař – vyučení

 v oboru

 

Profesní kvalifikace pro obor číšník – VS Keplerova

 

65-007-H

Jednoduchá obsluha hostů

ZDE (Velikost: 110.87 kB)

65-008-H

Složitá obsluha hostů*

ZDE (Velikost: 117.85 kB)

* Při složení profesní kvalifikace lze skládat závěrečnou zkoušku oboru Číšník – vyučení v oboru

 

Profesní kvalifikace pro obor cukrář – VS Keplerova

 

29-002-H

Výroba jemného pečiva*

ZDE (Velikost: 111.29 kB)

29-007-H

Výroba zákusků a dortů*

ZDE (Velikost: 110.25 kB)

29-008-H

Výroba a zpracování modelovací a marcipánové hmoty

  (Velikost: neznámá)

* Při složení  2 profesních kvalifikací v tabulce a profesní kvalifikace 29 - 012 - H Výroba restauračních

moučníků lze skládat závěrečnou zkoušku v oboru cukrář - vyučení v oboru

 

 

Profesní kvalifikace pro obor řezník – VS Trmice

 

29-021-H

Bourání masa 

ZDE (Velikost: 100.95 kB)

 

 

 

Přihláška ke zkoušce:  ZDE (Velikost: 58.5 kB)

Více na www.narodni-kvalifikace.cz