Kotva

Muzeum čokolády

Pro zpestření teoretické výuky a hlavně rozšíření si obzorů vyrazili v pátek 25. 10. 2019 žáci 2. ročníku oboru Cukrář d...
Více informací
Zřizovatel

Aktuality
Talent školy 2019
6.12.2019

Talent školy 2019

Bakaláři

Mapa webu

Vzdělávání dospělých

Vloženo: 17.11.2014 | Autor: Erban | Zobrazeno: 3299x | Zatím neupraveno

Naše škola nabízí pestrou škálu zajímavých kurzů.

Podívejte, určitě si vyberete: Kurzy pro veřejnost (Velikost: 421.88 kB)

 

 

Chcete zlepšit své pracovní postavení?

Máte odborné znalosti a dovednosti? Umíte vařit, obsluhovat, péct, šít…? Nemáte doklad o vzdělání? Pak přijďte k nám vykonat zkoušku z profesní kvalifikace.

Získejte osvědčení o tom, co opravdu umíte, prostřednictvím národní soustavy kvalifikací. Nemusíte chodit do školy, abyste toho dosáhli. Informujte se, jaké znalosti / dovednosti musíte pro danou kvalifikaci prokázat.

 

Kontaktní osoba pro další informace: RNDr. Mgr. Dušan Erban,

                                                         zástupce ředitele erban@obchodniskola.cz

 

V souladu se Zákonem č. 179/2006 Sb., o ověřování a uznávání výsledků dalšího vzdělávání a o změně některých zákonů (zákon o uznávání výsledků dalšího vzdělávání), v platném znění, je škola autorizovanou osobou pro následující profesní kvalifikace:

 

Profesní kvalifikace pro obor kuchař – VS Keplerova

 

Kód

Název profesní kvalifikace

Hodnotící standard

65-001-H

Příprava teplých pokrmů*

ZDE (Velikost: 115.84 kB)

65-002-H

Příprava pokrmů studené kuchyně*

ZDE (Velikost: 112.64 kB)

65-004-H

Příprava minutek*

ZDE (Velikost: 112.39 kB)

* Při složení všech tří profesních kvalifikací lze skládat závěrečnou zkoušku v oboru Kuchař – vyučení

 v oboru

 

Profesní kvalifikace pro obor číšník – VS Keplerova

 

65-007-H

Jednoduchá obsluha hostů

ZDE (Velikost: 110.87 kB)

65-008-H

Složitá obsluha hostů*

ZDE (Velikost: 117.85 kB)

* Při složení profesní kvalifikace lze skládat závěrečnou zkoušku oboru Číšník – vyučení v oboru

 

Profesní kvalifikace pro obor cukrář – VS Keplerova

 

29-002-H

Výroba jemného pečiva*

ZDE (Velikost: 111.29 kB)

29-007-H

Výroba zákusků a dortů*

ZDE (Velikost: 110.25 kB)

29-008-H

Výroba a zpracování modelovací a marcipánové hmoty

  (Velikost: neznámá)

* Při složení  2 profesních kvalifikací v tabulce a profesní kvalifikace 29 - 012 - H Výroba restauračních

moučníků lze skládat závěrečnou zkoušku v oboru cukrář - vyučení v oboru

 

 

Profesní kvalifikace pro obor řezník – VS Trmice

 

29-021-H

Bourání masa 

ZDE (Velikost: 100.95 kB)

 

 

 

Přihláška ke zkoušce:  ZDE (Velikost: 58.5 kB)

Více na www.narodni-kvalifikace.cz