Kotva

PRAKTICKÁ PŘÍPRAVA ŽÁKŮ

Odborný výcvik oborů Řezník-uzenář, Cukrář a Operátor skladování...
Více informací

VÝUKA PRAKTICKÉ ŠKOLY

Výuka praktické školy...
Více informací

Nabídka oborů

...
Více informací

Podmínky distanční výuky

...
Více informací

Zahraniční stáž žáků - Polsko 2019

12. 2. 2020 proběhla u nás na škole prezentace zahraniční stáže žáků v Polsku....
Více informací
Zřizovatel

Aktuality
Testování
30.4.2021

Na základě mimořádného opatření ministerstva zdravotnictví bude od 3. 5. 2021 probíhat testování pouze 1x týdně.

30. 4. 2021

Mgr. Pavel Caitaml

Obnovení prezenční výuky odborného výcviku
22.4.2021

Od 26. 4. 2021 je povolena prezenční výuka odborného výcviku. Účast na prezenční výuce je podmíněna povnným testováním. Testovat se bude za přítomnosti pedagogického pracovníka případně asistenta pedagoga pomocí testu Singclean.

Video k testování zde:   https://youtu.be/BmDnd140UH4

22. 4. 2021

Mgr. Pavel Caitaml

Prezenční výuka - Praktická škola dvouletá
9.4.2021

Od 12. 4. 2021 je obnovena prezenční výuka oboru Praktická škola dvouletá. Podmínkou účasti na prezenční výuce je testování. Testování žáků bude probíhat vždy v pondělí a ve čtvrtek první vyučovací hodinu za pčítomnosti pedagoga a asistenta pedagoga.

9. 4. 2021
Mgr. Pavel Caitaml
Úřední hodiny
3.3.2021

Od 1. 3. 2021 jsou upraveny úřední hodiny pro veřejnost:

Pondělí  8:00 – 13:00

Středa    8:00 – 13:00

Mgr. Pavel Caitaml, ředitel školy
Bakaláři

Facebook
Mapa webu

Vzdělávání dospělých

Vloženo: 17.11.2014 | Autor: Erban | Zobrazeno: 4077x | Zatím neupraveno

Naše škola nabízí pestrou škálu zajímavých kurzů.

Podívejte, určitě si vyberete: Kurzy pro veřejnost (Velikost: 421.88 kB)

 

 

Chcete zlepšit své pracovní postavení?

Máte odborné znalosti a dovednosti? Umíte vařit, obsluhovat, péct, šít…? Nemáte doklad o vzdělání? Pak přijďte k nám vykonat zkoušku z profesní kvalifikace.

Získejte osvědčení o tom, co opravdu umíte, prostřednictvím národní soustavy kvalifikací. Nemusíte chodit do školy, abyste toho dosáhli. Informujte se, jaké znalosti / dovednosti musíte pro danou kvalifikaci prokázat.

 

Kontaktní osoba pro další informace: RNDr. Mgr. Dušan Erban,

                                                         zástupce ředitele erban@obchodniskola.cz

 

V souladu se Zákonem č. 179/2006 Sb., o ověřování a uznávání výsledků dalšího vzdělávání a o změně některých zákonů (zákon o uznávání výsledků dalšího vzdělávání), v platném znění, je škola autorizovanou osobou pro následující profesní kvalifikace:

 

Profesní kvalifikace pro obor kuchař – VS Keplerova

 

Kód

Název profesní kvalifikace

Hodnotící standard

65-001-H

Příprava teplých pokrmů*

ZDE (Velikost: 115.84 kB)

65-002-H

Příprava pokrmů studené kuchyně*

ZDE (Velikost: 112.64 kB)

65-004-H

Příprava minutek*

ZDE (Velikost: 112.39 kB)

* Při složení všech tří profesních kvalifikací lze skládat závěrečnou zkoušku v oboru Kuchař – vyučení

 v oboru

 

Profesní kvalifikace pro obor číšník – VS Keplerova

 

65-007-H

Jednoduchá obsluha hostů

ZDE (Velikost: 110.87 kB)

65-008-H

Složitá obsluha hostů*

ZDE (Velikost: 117.85 kB)

* Při složení profesní kvalifikace lze skládat závěrečnou zkoušku oboru Číšník – vyučení v oboru

 

Profesní kvalifikace pro obor cukrář – VS Keplerova

 

29-002-H

Výroba jemného pečiva*

ZDE (Velikost: 111.29 kB)

29-007-H

Výroba zákusků a dortů*

ZDE (Velikost: 110.25 kB)

29-008-H

Výroba a zpracování modelovací a marcipánové hmoty

  (Velikost: neznámá)

* Při složení  2 profesních kvalifikací v tabulce a profesní kvalifikace 29 - 012 - H Výroba restauračních

moučníků lze skládat závěrečnou zkoušku v oboru cukrář - vyučení v oboru

 

 

Profesní kvalifikace pro obor řezník – VS Trmice

 

29-021-H

Bourání masa 

ZDE (Velikost: 100.95 kB)

 

 

 

Přihláška ke zkoušce:  ZDE (Velikost: 58.5 kB)

Více na www.narodni-kvalifikace.cz