Kotva

Potravinová sbírka 2019

Žáci oboru Operátor skladování znovu pomáhali v sobotu 23. 11. 2019 při organizování Národní potravinové sbírky na prode...
Více informací

Stolní tenis

Turnaje ve stolním tenisu 22.11.2019 se zúčastnilo bezmála 50 žáků....
Více informací

Muzeum čokolády

Pro zpestření teoretické výuky a hlavně rozšíření si obzorů vyrazili v pátek 25. 10. 2019 žáci 2. ročníku oboru Cukrář d...
Více informací
Zřizovatel

Aktuality
Jarní prázdniny
3.2.2020

Od 3. 2. do 7. 2. 2020 mají žáci jarní prázdniny.

Pololetní prázdniny
31.1.2020

31. 1. 2020 mají žáci jednodenní pololetní prázdniny

Pololetní vysvědčení
30.1.2020

30. 1. 2020 žáci dostanou výpis z vysvědčení za 1. pololetí

Bakaláři

Mapa webu

Vzdělávání dospělých

Vloženo: 17.11.2014 | Autor: Erban | Zobrazeno: 3398x | Zatím neupraveno

Naše škola nabízí pestrou škálu zajímavých kurzů.

Podívejte, určitě si vyberete: Kurzy pro veřejnost (Velikost: 421.88 kB)

 

 

Chcete zlepšit své pracovní postavení?

Máte odborné znalosti a dovednosti? Umíte vařit, obsluhovat, péct, šít…? Nemáte doklad o vzdělání? Pak přijďte k nám vykonat zkoušku z profesní kvalifikace.

Získejte osvědčení o tom, co opravdu umíte, prostřednictvím národní soustavy kvalifikací. Nemusíte chodit do školy, abyste toho dosáhli. Informujte se, jaké znalosti / dovednosti musíte pro danou kvalifikaci prokázat.

 

Kontaktní osoba pro další informace: RNDr. Mgr. Dušan Erban,

                                                         zástupce ředitele erban@obchodniskola.cz

 

V souladu se Zákonem č. 179/2006 Sb., o ověřování a uznávání výsledků dalšího vzdělávání a o změně některých zákonů (zákon o uznávání výsledků dalšího vzdělávání), v platném znění, je škola autorizovanou osobou pro následující profesní kvalifikace:

 

Profesní kvalifikace pro obor kuchař – VS Keplerova

 

Kód

Název profesní kvalifikace

Hodnotící standard

65-001-H

Příprava teplých pokrmů*

ZDE (Velikost: 115.84 kB)

65-002-H

Příprava pokrmů studené kuchyně*

ZDE (Velikost: 112.64 kB)

65-004-H

Příprava minutek*

ZDE (Velikost: 112.39 kB)

* Při složení všech tří profesních kvalifikací lze skládat závěrečnou zkoušku v oboru Kuchař – vyučení

 v oboru

 

Profesní kvalifikace pro obor číšník – VS Keplerova

 

65-007-H

Jednoduchá obsluha hostů

ZDE (Velikost: 110.87 kB)

65-008-H

Složitá obsluha hostů*

ZDE (Velikost: 117.85 kB)

* Při složení profesní kvalifikace lze skládat závěrečnou zkoušku oboru Číšník – vyučení v oboru

 

Profesní kvalifikace pro obor cukrář – VS Keplerova

 

29-002-H

Výroba jemného pečiva*

ZDE (Velikost: 111.29 kB)

29-007-H

Výroba zákusků a dortů*

ZDE (Velikost: 110.25 kB)

29-008-H

Výroba a zpracování modelovací a marcipánové hmoty

  (Velikost: neznámá)

* Při složení  2 profesních kvalifikací v tabulce a profesní kvalifikace 29 - 012 - H Výroba restauračních

moučníků lze skládat závěrečnou zkoušku v oboru cukrář - vyučení v oboru

 

 

Profesní kvalifikace pro obor řezník – VS Trmice

 

29-021-H

Bourání masa 

ZDE (Velikost: 100.95 kB)

 

 

 

Přihláška ke zkoušce:  ZDE (Velikost: 58.5 kB)

Více na www.narodni-kvalifikace.cz